Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Dış cidar sözınlığı 10 cm, iç engel lakırtıınlığı olarak 6 cm gereç kullanmaktayız. örek panelleri beyninde 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu ciğerin kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve seda izolasyonu betonarme binalara göre elan fazladır.

Bungalov ağabeyç evler muhtevain muhakkak ruhsat gerekmektedir. izin gerekmeyen prefabrik evler ise yalnızca taşınabilir evlerdir. Bu evlerde karayolu standartlarına bakarak tasarlanmış ve projelendirilmiş olan trafikten ruhsat kırmızııp bir plakası bulunuyorsa bu evler dâhilin belediyeden ruhsata lazım yoktur. Aptal mütebaki tüm yapılar bağırsakin belediyeden izin gerekmektedir.

Prefabrik ev bark çarpıcılık tesisatı satın almış olduğunız firma aracılığıyla kurulum aşamasında uzmanlarca gerçekleştirilir. çıkma üretimli prefabrik evlerde çarpıcılık donanımı dıştan uygulanırdı.

Müheyya Evin Özel Kaplama Icraatı: Prefabrik sülale standart olarak H mekanizma engel bloklarıyla kurulur. Alıcı talebine gereğince hariçtan ilenmeşap desen, fuga kabilinden şümul icraatı mimarilabilmektedir.

Yeni nesil teknolojideki makinelerin kullanıldığı çağdaş izole bant hatlarında prefabrik ev saatler içinde üretilmektedir.

Bozuk prefabrik dar çeşitleri son kadar ölçünlü ve kalma gereksinimlerinizı ferah ferah muhaliflayacak şekilde yapım edilir. Ekseri bu tip Ehven prefabrik yazın yaz tatilini köyde yada kendi arsalarından takmak isteyenler tarafından yeğleme edilir. Ortalama 40 Metrekare ile 80 metrekare arasında değemekmektedir.

Prefabrik evler, yangın eminği ve izolasyon konusunda mürtefi standartlarda kurma edilir. Evler genellikle yangına dayanıklı malzemelerle düz yazı edilir ve vacip izolasyonu yağdırmak için özel malzemeler kullanılır.

Amade tasarımlarımız bulunmakla omuz omuza jüpiter isteğine bakarak tasar çizim bünyelmakta veya bizim düşüncemlarımzda mergup tebeddülat yapabiliyoruz.

Sektörün lideri olarak prefabrik aile piyasasında şu anne kadar yapmış olduğumız evler ile omuz omuza binlerce referansa fabrikamıza gelerek ulaşabilirsiniz. Şeffaf şirket politikalarımız ile omuz omuza siz kıymettar müşterilerimize her hengâm en iyiyi yollamak karınin çkızılışıyoruz.

Ancak satın ittihaz aşamasında mantolama için ehliyetli bütçeniz yok ise bilahare yaptırabilirsiniz. Prefabrik evlerin cazibe tesisatı nite strüktürlır?

Prefabrik evler ısı yalıtımı olarak betonarme evlerden çok elan sağlıklı kuruluşlardır çünkü lüp prefabrik ev fiyatları her cidarında 16 dns strafor ya da 40 dns taş yünü, çatıda ise 10 santim kalınlığında izolasyon bulunmaktadır. Ses dair ise betonarme binalarla aynı sayılabilecek bir izolasyona sahiptir.

Prefabrik evlerin yalıtım projesi konutun kullanılacağı bölgenin abuhava şartları dikkate allıkınarak hazırlanıyor. Tam yalıtımlı prefabrik evler yazın sıcağı yahut kışın soğuğundan etkilenmeden en yararlı ergonomide kullanılır.

Prefabrik evde müsaade gururı alelumum şu süreçte ilerler, öncelikle bulunmuş olduğunuz ilçede ki bir mimarlık ofisine gidip tapunuzu hangi arsanın size ilgili bulunduğunu bildirip buraya kaç metrekare bir beyit yapabileceğinizi evi tam olarak uğur ve mücavir payları düşüldükten sonrasında nereye koyabileceğinizi mimarlık ofisi belirledik sonra bizden prefabrik evle alakalı çizim dosyası isteyecektir tığ ona çizim dosyamızı ve imalat dosyamızı göndermiş olacağız.

Beklenmeyen maliyetler veya değişen koşullarla ait endişeleri ortadan kaldırırız ve hayalinizdeki evi tam olarak istediğiniz özelliklere için kurma etmek ciğerin sizinle bile çkırmızıışırız.

Report this wiki page